• Üniversitemizde 1.sınıflarda okutulacak ortak zorunlu dersler (Türk Dili I-II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II) Microsoft Teams üzerinden uzaktan eğitim ile yapılacaktır.
  • OBS’de aktif olan tüm öğrencilerin Microsoft Teams hesabı Merkezimiz tarafından oluşturulmaktadır.
  • Teams uygulamasına ilk girişinizde kullanıcı adınız ve şifreniz aşağıdaki şekildedir. İlk olarak bu bilgiler ile giriş yapmalı ve yeni bir parola belirlemelisiniz.
    Kullanıcı adı: öğrencino@ogr.balikesir.edu.tr (Örnek:202170201010@ogr.balikesir.edu.tr)
    Şifre: Büyük “B” harfi + TC kimlik numaranızın ilk 6 hanesi + * işareti (Örnek:B123456*)
  • Microsoft Teams’de derslere ilgili dersin öğretim elemanı tarafında kaydınız yapılacaktır. Sisteme başarılı şekilde giriş yaptığınız halde ekipler kısmında hiçbir ders yok ise aldığınız dersin öğretim elemanına ulaşınız. Eğer ulaşamazsanız danışmanınızla yada fakültenizle iletişime geçip derse eklenmeyi talep ediniz.
  • Öğrenci İşleri iletişim bilgileri için tıklayınız