Forms uygulaması ile yaptığınız online sınavlarınızın sonuçlarını OBS sistemine "toplu not aktar" diyerek aktarabilirsiniz. İşlem adımlarına aşağıdaki videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz.

Değerli katkısı için Araş. Gör. Dr. Nelin HACIOĞLU hocamıza teşekkür ederiz.

Evet. Ödev gönderme sayfasını kullanmadan, bir sınav biçiminde (Forms uygulaması üzerinden) öğrencilerden sisteme dosya yüklemesini isteyebilirsiniz. Aşağıdaki dosyaya tıklayarak yapılacak işlemleri görebilirsiniz.

Forms Uygulaması ile Dosya Yükleme Seçeneği

Microsoft Teams üniversitemizde uzaktan eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi için kullanılan bir Office 365 programıdır.
Teams uygulamasını web tarayıcınızı açarak (Chrome, Internet Explorer, vb. ) ya da masaüstü uygulamasını indirerek kullanabilirsiniz.

Bunun yanında tablet ve cep telefonu gibi mobil cihazlarınıza da App Store ya da Google Play üzerinden uygulamayı indirerek kullanmanız mümkün.

"balikesir.edu.tr" uzantılı mail adresiniz ile sisteme kayıt olmanız gerekmektedir.
Sistem, ilk giriş yaptığınızda sizden cep telefonu numaranızı ve farklı bir e-posta adresi (Gmail, Hotmail, vb. ) istemektedir. Bu bilgiler hesabınızın doğrulanması için gereklidir. Herhangi bir şifre unutma durumunda “şifremi unuttum seçeneği”ni kullanabilmeniz için öncesinde bu bilgileri doldurmanız gerekmektedir.