• 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemizde bölümlerinin belirlediği bazı dersler Microsoft Teams üzerinden uzaktan eğitim ile yapılacaktır. Hangi derslerin uzaktan eğitim ile yapılacağını kayıtlı olduğunuz bölümünüzden öğrenebilirsiniz.
  • OBS’de aktif olan tüm öğrencilerimizin Microsoft Teams hesabı Merkezimiz tarafından oluşturulmaktadır.
  • Teams uygulamasına ilk girdiğinizde kullanıcı adınız ve şifreniz aşağıdaki şekildedir. İlk olarak bu bilgiler ile giriş yapmalı ve yeni bir parola belirlemelisiniz.
    Kullanıcı adı: öğrencinumaranız@ogr.balikesir.edu.tr (Örnek: 202170201010@ogr.balikesir.edu.tr)
    Şifre: Büyük “B” harfi + TC kimlik numaranızın ilk 6 hanesi + * işareti (Örnek: B123456*)
  • Microsoft Teams’de derslere ilgili dersin öğretim elemanı tarafından ekleneceksiniz. Sisteme başarılı şekilde giriş yaptığınız halde ekipler kısmında hiç bir ders yok ise aldığınız dersin öğretim elemanına ulaşınız. Eğer ulaşamazsanız danışmanınıza yada fakülteniz ile iletişime geçip derse eklenmeyi isteyiniz.
  • Öğrenci İşleri iletişim bilgileri için tıklayınız